Ne cheamă dragostea pentru munte

Am început ca un grup de montaniarzi pasionați și am ajuns implicați în activități în slujba muntelui.
 

     Timp de șase ani am fost o mână de pasionați care de  primăvara pâna iarna, weekend de weekend,  am bătut potecile munților Călimani, Rodnei, Bârgău, Suhard,  marcate sau mai puțin marcate precum și creste montane din Făgăraș, Piatra  Craiului, Ceahlău, Bucegi, Giumalău -  Rarău, Maramureșului, Parâng, Retezat.

 

Implicare și colaborare

Sunt valorile Echipei de Munte

În toți acesi ani am fost implicați și în acțiuni de voluntariat cu tematică montană și acțiuni de ecologizare a mediului înconjurător alături de structuri ca SALVAMONT sau în parteneriat cu alte ONG-uri.

 Pentru a crea o structură organizatorică stabilă  pentru facilitarea colaborării cu alte entități juridice, dar și pentru a marca implicarea noastră în slujba muntelui  în  2018  am luat decizia să înființăm asociația, și împreună cu colegii mei Mireșan Sorin si Baciu Denisa am pus bazele clubului. Asta ne-a permis să atragem și să implicăm simpatizanți și voluntari care să ne sprijine atât financiar cât și fizic în acțiunile de voluntariat, ecologizare și protejare a mediului inconjurător.

Asociația Echipa de Munte astăzi

Suntem o asociație matură, cu o bogată experiență în implicare civică și educare pentru grija față de munte.

Am participat la diferite acțiuni împreună cu Salvamont Bistrița, ceea ce arată că suntem un partener de încredere. Invităm să facă parte din clubul nostru în primul rând persoanele care vor să se implice, să participe, să pună mâna. Și din când în când, acest efort ne este răsplătit cu ture amicale pe munte, unde ne bucurăm de conexiunea cu natura și prietenii cu care împărtășim aceleași valori.